top of page
Annika_Kornijenko_Salong_Web-04124.jpg

Mina kunder är viktiga för mig!

  • Facebook
  • Instagram

"Annika har förmågan att sätta kunden i främsta rummet. Hon har ett bemötande i toppklass och varje besök är ett besök att se fram emot. Hon är så duktig och jag går alltid därifran som ett pingla i håret och nöjd, nöjd, nöjd!"


Frida Lindberg

1_edited.jpg
3_edited.jpg

"Annika är omtänksam och fantastiskt duktig på sitt jobb. Man känner sig alltid välkommen och omhändertagen hos Annika. Hon lägger ner hela sin själ på ditt hår. Kommer aldrig byta till nån annan frisör!"


Anonym

"Hos Annika blir man alltid väl omhändertagen och trevligt bemött. Hon är en väldigt professionell frisör vare sig det gäller hår eller skägg!. Jag är supernöjd!"


Mats Tjernström

6_edited.jpg
All Videos
Watch Now

"Annika är i mina ögon en helt unik frisör, som i sitt hantverk inte bara tar hänsyn till ansiktsform och det självklara. Annika ser till helheten, vilket gör att jag alltid känner mig helt trygg och väl omhändertagen vid varje besök"


Susanne Salander Jansson

4_edited.jpg
7_edited.jpg

"Jag har varit kund hos Annika sedan hon blev färdigutbildad frisör för 20 år sedan. Inte en enda gång under all dessa år har jag blivit missnöjd. Annika vet precis hur jag vill ha mit hår, till och med när jag själv inte vetat. Jag kommer aldrig någonsin byta frisör och kan verkligen varmt rekommendera henne. Jag lovar, du blir aldrig missnöjd efter ett besök hos på Salong Höga Kusten!"


Emma Olsson

"När jag kommer till Annika för att klippa håret så får jag en upplevelse av att vila i lugnet. Att få  välkomnas in i den lyxigt inredda Salongen är som att få kliva in i en gyllene spa-bubbla. Lägg sedan till att mitt hår har fått en helt ny lyster och klippning som passar just mina förutsättningar.
Ja, ni ser ju bilden! Detta känns intesom det något trötta vintermörker jag är när jag kom dit utan mer som en transformerad ung försommarfläkt. Jag kan varmt rekommendera alla som överhuvudtaget har hår på huvudet att göra ett Salongsbesök hos Annika på Gammellandet."


Cecilia Berg

Salong%20Ho%CC%88ga%20kusten%20kunder%20

Några av mina yngsta kunder

13
11
12
14
bottom of page