top of page

Mina fina kunder - TACK!

Updated: Mar 15, 2021

Jag har världens absolut bästa jobb och finaste kunder. Så tacksam att få hjälpa så många och nu även i en fantastisk miljö! Vill passa på att tacka för allt support och alla hejjarop från dig som kund och som kommer till mig i salongen framöver och bokar din tid med mig för en avslappnad stund vid älvkanten och med skogen inpå knuten!


Jag vill också tacka allra ödmjukast för alla fina referenser jag fått som värmer i hjärtat och som jag jobbar på att ta in. Det är verkligen en ynnest att få serva dig som kund. Att min passion kan hjälpa dig är inget annat än ett privilegium.


Nedan vill jag presentera några av mina kunders omdömen av mina tjänster som inspirerar mig att lysa än mera i min yrkesroll och som människa!

/Annika Kornijenko
116 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page