top of page

Maria Nila in the house

Updated: Mar 15, 2021Maria Nila är en äkta svensk framgångssaga. Med över trettio års erfarenhet har man i sin anläggning i Helsingborg tagit fram hårprodukter som passar alla typer av hår. Maria Nila arbetar för att noggrant med varje produkt, hålla den absolut högsta kvaliteten och tar fram varje ingrediens som sedan leder till den färdiga produkten. Det hela handlar om deras passion och erfarenhet men också en kärlek till hår och det är tack vare detta som Maria Nila blivit den stora succé de idag är. Oavsett om det handlar om hårvax, schampo, balsam eller deras populära värmespray så kommer man alltid att få det perfekta resultatet då man väljer Maria Nila. Det är därför som det blivit min favorit bland alla de olika varumärken som finns där ute. Maria Nila har anslutit sig till märkningen 100% VEGANSKT. Märkningen "100% VEGANSKT®. är godkänd av Djurens Rätt" och är varumärkesregistrerat och Sveriges allra första egna veganska märkning.


När du kommer till mig så är det oftast dessa produkter du får uppleva och som jag varmt vill rekommendera dig att använda. Berätta om dina behov så hittar jag produkten till dig i deras stora breda sortiment. När du varit hos mig i salongen kan jag också se vad du behöver. Du kan också komma förbi när du behöver fylla på Maria Nilas produkter. Bara att ringa mig och kolla att jag har det du behöver hemma och finns det inte hemma beställer jag självklart till dig!


/Annika Kornijenko


Recent Posts

See All
bottom of page